B&T Triton Advanced Tactical Baton

I lager.


1 995 kr

Vid Svenska Polisens senaste upphandling av batong föll valet på B&T och deras batong TRITON.

Denna batong från B&T är till 100% utvecklad och tillverkad i SWISS och därmed av högt kvalitativt material och förstklassig kvalité. Med endast 25 delar är det en mycket robust och pålitlig batong.

Det kan med lätthet dras ut i tysthet genom att dra i spets eller mer skrämmande genom att kraftfullt svinga ut den, allt beroende på situationen. Batongen fälls lätt in med ett tryck på knappen, även om man bär handskar på sig.

Batongen är designad för att klara den strikta tyska polisens (Technische Richtlinie (TR) "Einsatzstöcke, kurz und  lang") normer och specifikationer. Detta kommer att säkerställa att produkten kommer att fungera under de mest krävande och svåra förhållanden.

Hela batongens alla olika delarna är tillverkade i Schweiz genom och levererar exakt samma känsla för detaljer och kvalitet som B&T har gjort i alla sina andra produkter genom åren.


Längd: 

40 cm (16")

50 cm (21")

60 cm (24")

OBS!

Batonger  säljs endast mot uppvisande av ett giltigt förordnande som ordningsvakt, en giltig väktarlegitimation eller bevis på liknande yrke som lagligt nyttjar batong i tjänsten. Maila en bild på din behörighet till info@sakerhetsbutiken.net